Voopoo Vinci porlasztó felújítás 2. rész – Coil Master Rebuild Kit

-

Korábban már írtam róla, hogy házilag újra lehet vattázni a Voopoo Vinci / Vinci R / Vinci X porlasztókat, de a Coil Master-nek hála mostantól újra is tekerhetjük a nem RBA fejeket is.

A fő probléma, hogy csak kis teljesítményű tekeréseket tehetünk a Vinci RBA porlasztókba, a Mechlyfe-ba és a gyári PNP-RBA-ba is, de mi van azokkal, akik pont a nagyobb teljesítményű porlasztókat kedvelték meg?

Rájuk gondolt a Coil Master és adta ki a RBK-t a különböző porlasztókhoz (WM1, WM3, stb…). Ebben a kitben találunk 10 darab tekerést vagy mesh lapot, hozzá 10 darab vattát és egy kis eszközt amivel szét lehet szedni a kis gyári porikat.

Egyből két verzió is elérhető, a 0.3 ohm-os (32-45W) és az 1 ohm-os MTL tekerések. Utóbbiak annyira nem érik meg, mert arra ott vannak az RBA fejek, de aki a 0.3-ast vagy 0.45-öst szerette meg, annak egy nagy megkönnyebbülés.

Árban teljesen reális: 1800 forintért kapunk egy 10-es szettet, ami 10 felújításra elég. Összevetve, 10 gyári porlasztó 7500 forint körül szokott menni.

Vásárlás

Videó

IDE ÉRDEMES EGY LÁJKOT DOBNOD