REVIEW OVERVIEW

Minőség
Megjelenés
Tudás
Kényelem
Ár / érték arány

ÖSSZEGZÉS

35.000 Ft-os árával remek vétel, DNA75C modot ennél olcsóbban nem nagyon lehet venni. A tudás beli hiányosságokat pedig egy egyszerű firmware frissítéssel lehet orvosolni.

IDE ÉRDEMES EGY LÁJKOT DOBNOD

Teszt: Dovpo SQ Mono DNA75C – a Dovpo az új Lost Vape?

Vaperz.hu Youtube csatorna

A tesztekről készült videók előbb kerülnek ki a Youtube csatornámra, mint írott formában az oldalra, így ha szeretnéd elsők között látni őket, akkor érdemes feliratkozni rá.

Már pár hete nálam van, csak kamerázási nehézségek miatt nem tudtam az új Dovpo SQ Mono DNA75C-vel foglalkozni, miközben ha valamivel hálás feladat, akkor ezzel.

A Dovpo egyre inkább próbálja magát a középkategóriás piacra pozícionálni, pl az Odinnal, ami egy duál 21700-as DNA250C-s mod a nagy teljesítmények kedvelőinek és most összebútorozott az angol SQ (Signature Tips) nevű gyártóval is, aki korábban a markolat formájú mecha modjairól volt híres.

Mi van a dobozban?

Ugorjuk át gyorsan az unalmas részeket. A dobozban már megint csak leírások, a mod és egy micro-usb kábel van, pedig egy ilyen mellé egy törlőkendőt még dobhattak volna.

Videó

Megjelenés

Szubjektív, de nekem nagyon, ezért is vettem meg, de amúgy a többi modhoz képest ami a piacon van, rendkívül nyers a formája, egyenes oldalak, hátul 3 íves bemélyedés az ujjaknak és ennyi, akár baltával is formálhatták volna. Aki szépen ívelt formákat és kecsességet keres, annak inkább az Innokin Kroma-R modot tudom ajánlani, amiről szintén van teszt fent. 🙂

A két oldallap 4-4 pici, de rendkívül combos kis mágnessel illeszkedik tized mm pontossággal, így nem lötyögnek, nem mozognak, hibátlan kialakítás.

Végül pedig a méretek. Mivel 18650-es 1 akkumulátoros modról van szó, így nagyon kicsi és emiatt rendkívül zsebbarát, kivéve nyáron, mert a súlya a rövidnadrágot már tudja húzni.

Kazánokból 27mm-ig nem lóg le róla semmi és a rugós 510 miatt állítgatni sem kell. Ha nem akarsz kazánkarcokat, akkor érdemes vagy alátétezni vagy fóliázni a tetejét, mert az 510 átmérője csak 20mm.

Dovpo Mono Dna75c Signature Tips Sq Mods Ecigi Ecigaretta Main 1024x744

Mit tud?

DNA75C chip van benne, így egyszerre nagyon sokat és meglepően keveset. A DNA75C-ben rengeteg a lehetőség és a tudás, de valamiért a gyárból butítva jön ki, így egy csomó dolgot kikapcsoltak benne, erre megoldás ha letöltitek az escribe-ot és toltok rá egy factory resetet.

Lépések:

  • Töltsétek le az escribe-ot innen: https://www.evolvapor.com/products/dna75color
  • Töltsétek le a Paranormal DNA75C gyári .ecig profilját innen: https://forum.evolvapor.com/files/file/329-paranormal-75c-stock-settings/
  • Telepítsétek az escribe-ot
  • Telepítés után dugjátok rá a gyári kábelével a gépetekre a modot
  • Indítsátok el az escribe-ot és lépjetek be az escribe részbe
  • Mentsétek le a jelenlegi profilotokat későbbre a save gombbal alul
  • A file-ok között keressétek át a letöltött ecig file-t és dupla katt
  • Megkérdezi mit csináljon vele, hát telepítse
  • Fél perc az egész
  • Majd az escribe-ban nyomjatok egy “disconnect”-et

Szóval a DNA75C mindenféle TC huzalt IS kezel, emellett tud előfűtést, replay funkciót (mindig ugyan azt a slukk élményt adja), jelszavas védelem, amit csak akartok.

Összefoglaló

Nos, amennyiért én vettem, illetve amennyiért most a kínai webshop-ok árulják, annyiért remek vétel, befoltozza a Lost Vape által hagyott lyukat a kulák és az átlagos modok között. Most, ha kihasználjátok a Fasttech visszaigénylős akcióját, akkor olyan 35.000 forintért hozzá is tudtok jutni, ami remek vétel, részletek itt: Fasttech akció

A chip butítása nekem nem jött be, de mivel ezt könnyen meg lehet oldani, így nem egy deal-breaker, bátran merem ajánlani ezt a modot azoknak akik szeretnének az átlag minőségtől kicsit jobbat vásárolni és fontos a modnak a minősége is vagy épp olyan TC huzalt használnának, ami mondjuk egy Vaporesso vagy hasonló modban még nem támogatott.

Vásárlás