Kezdőlap Hírek Az Aspire a Taifun után a Sunbox-al is összeáll, jön a Mixx...

Az Aspire a Taifun után a Sunbox-al is összeáll, jön a Mixx mod

454

Az Aspire nagyon ráérzett arra, hogy kikkel érdemes összeállni ha jó marketinget akar. Múltkor a Taifun-os Smokerstore-al készítették a Nautilus GT kitet, most pedig a Sunbox-al a MIXX-et.

A MIXX egy igazi olasz, high-end Sunbox-os vonalat képviselő side by side mod lett ami 18650-es és 18350-es akkucsövekkel érkezik és ehhez mérten a mérete is szabadon alakítható.

Aspire Sunbox Mixx Vaperz Ecigi Ecigaretta 1

A mod max teljesítménye 60W-ra lett maximalizálva (18650-es akkumulátorral) hála az Aspire ASP chip-jének, ami bőven elég a legtöbb felhasználásra. A chip hátránya, hogy csak VW és bypass módot tud (se TC, se VV, se semmi hasonló), de akinek elég a klasszikus VW, az boldog lesz vele.

Az anyaga anodizált alumínium, amivel fantasztikus szatén külsőt fog kapni, az “ezüst” részek pedig orvosi acélból készültek.

Aspire Sunbox Mixx Vaperz Ecigi Ecigaretta 2

A MIXX maximum 24mm-ig fogad kazánokat, és ez a 24mm nem a csatlakozásnál értendő, hanem a teljes hosszára a tankoknak, emiatt a bubis palástos tankokat nem fogjuk tudni rátenni (18650-es akkut használva, 18350-el meg nem érdemes).

És amiért ez ekkora nagy szó, hogy az Easy modnál szerintem sokkal szebb, “Sunboxosabb” eredményt kapunk és az Aspire-ös együttműködés miatt az “eredeti” €290-s ár helyett mindössze €65-ért, azaz kb 22.000 Ft + postáért.

Megjelenés elvileg június közepén várható.