REVIEW OVERVIEW

Íz intenzitás
9
Illat
8
Mennyire édes?
8
Mennyire hűs?
7
Mennyire vattabarát?
10
Ár / érték arány
7

INFO

A mangós verzióban nagyon érezhető az édesítő, de ennek ellenére meglepően vattabarát liquidek, így bátran ajánlom porlasztós tankokba is, mivel valószínűleg abba lettek tervezve, mert nagyon erősen kiérződik az ízük.

IDE ÉRDEMES EGY LÁJKOT DOBNOD

Teszt: Nitro’s Cold Brew Smoothies aromák

Sokan ismerhetitek már a Nitro’s Cold Brew aromáit, ugyanis a kávés ízei elég népszerűek itthon, így nem meglepő, hogy a nyarat egy még hűsebb vonallal próbálják meglovagolni.

Az új termékvonal a Smoothies lett, ami egyből három ízben debütált:

  • Fruit Splash (vegyes gyümölcs és hűsítő)
  • Mango Coconut Surf (mangós-kókuszos és hűsítős)
  • Pineapple Melon Swirl (ananászos-dinnyés és hűsítős)

Most ide írhatnék olyanokat, mint, hogy az ízeket a nyári tengerpart és a szörfözés ihlette meg hasonló varázslatos és irodalmi körmondatokat, de ez nem az az oldal ahol ilyen megtörténhet. 😀

Ugorjunk is hát a lényegre! A megjelenő három ízből kettőt bevásároltam: a mangós-kókuszost és az ananászos-dinnyést, a vegyes gyümölcs mindig a multivitamin italokra emlékeztet, szóval azokat passzolom.

Alapvetően mindkét ízről elmondható, hogy nagyon erős az ízük, mintha porlasztós tankokba tervezték volna őket. Brutálisan édesek és erősen hűsítősek. Ezt jelzik a számok is a bal oldali sávban, hogy mi mennyire jellemző ezekre a liquidekre. Ami viszont meglepett, hogy nem kokszolnak, pedig ilyen édes levesek bőven szoktak.

Nitros Cold Brew Smoothies Eliquid Teszt Vaperz Ecigi Ecigaretta 1 768x1024

Ez a kép 60ml mangós-kókusz után készült. Te is meglepődtél? Akkor már ketten vagyunk.

Mango Coconut Surf (mangós, kókuszos és hűsítős)

Illat: Nagyon édes és karakteres mangó illat jön át.
Íz: Az elején, az első pár slukknál az édes mangó mellett kifújáskor megjelenik még egy kis kókusz, de ez kb az első néhány slukk, utána marad a mangó, a hűsítő és az édesítő. Nagyon sokszor külön is kiérezhető… Amúgy klasszik nyári íz lehetne, csak szerintem tömény lett, nagyon édes, szinte érzed, hogy ragadsz tőle.

Pineapple Melon Swirl (ananászos, dinnyés és hűsítős)

Illat: Finom sárgadinnye és nagyon pici ananász érződik az illatán.
Íz: A mangóssal ellentétben ez kevésbé tömény, jobban is csúszik a hirtelen jött nyári időben, viszont a leírás itt is csúsztat. Ez sárgadinnye valamivel. Ha nagyon a cimkére asszociálok, akkor persze, kicsit mintha és talán kiérződne az ananász, de valójában a sárgadinnye valamivel ami jól kiegészíti ez lenne a vakteszten a tippem. A hűsítő itt is erősen jelen van (10/7 erősség) de szerencsére nincs az a szaharinos, édesítős plusz íze.

Minőségét tekintve 10/6 pont körül adnék nekik (a mangó tuti 5 lenne, a dinnyés 7 körül). Nem túl összetett ízek, de mégsem egy single line, inkább egy single line egy kis csavarral. 4.000 Ft körül volt a 120ml-es, így teljesen korrekt a dolog.