REVIEW OVERVIEW

Összesen
8

INFO

Összességében elmondható, hogy minőségi és egész napos ízek lettek, már aki bírja a hűsítőt, de azok se bánkódjanak, akik nem, mert nekik ott a ZERO ICE széria. Kokszolásra pedig nem hajlamosak, simán 20-25ml elmegy vattacsere nélkül.

  • Íz intenzitás: 8/10, erős, karakteres
  • Illat: 8/10, erős, karakteres
  • Édesség: 7/10, kifejezetten édes
  • Mennyire hűs? 9/10 , nagyon hűsítős, csak olyanoknak akik ezt szeretik
  • Mennyire kokszol? 1/10, szinte semennyire
  • Ár / érték arány: 7/10, jó vétel

IDE ÉRDEMES EGY LÁJKOT DOBNOD

Teszt: Aisu jeges, gyümölcsös aromák

A Liquid City-nek köszönhetően sikerült letesztelnem a japán ihletésű, de valójában angol, AISU aromákat.

Aisu Zap Vaperz 1024x318

Az AISU, (kiejtve ice-u, azaz ájszjú) japánul a jeget jelenti és hát az biztos, hogy a srácok nem spóroltak vele, minden ízük nagyon hűs és eredeti.

Én a három City Tipp-es ízt kóstoltam meg:

  • Aloe Vera (igen, aloe verás!)
  • Blue Raspberry (kék málnás)
  • Green Apple (zöld almás)

Nagyon kellemes meglepetések voltak, ugyanis ízre nem a megszokott angol vonalat hozzák, hanem tényleg egy kis mentával kiegészített alap ízeket, ahol a cukor nem akar a füleden kijönni. Csak a jég, de az kegyetlenül.

Viszont szerencsére az alap ízek sok olyan embert is megfogtak, akik nem szeretik a hűsítőt, főleg ilyen mértékben és nekik a gyártó elkészítette a Zero Ice szériát, ami talán az ősz és tél beköszöntével talán aktuálisabb most. 😀

Aisu Liquid Longfill Shortfill Review Vaperz Ecigi Hirek Tesztek Akcio 1 1024x1024

Aloe Vera (aloe verás, hűsítős)

Illat: Illatra teljesen aloe verás, ami azoknak akik nem ismerik talán leginkább úgy tudom leírni, hogy a kék szőlőhöz hasonlít. illetve enyhe mentolt lehet kiérezni illatra.

Íz: Hát ahogy korábban leírtam ez egy 10-es skálán 9-et kapja a hűs érzésre, így tuti agyfagyasztó de mellette megjelenik az Aloe Vera íze is, ha még nem kóstoltátok, akkor kisboltban lehet vásárolni ilyen üdítőt, próbáljátok ki. Abszolút nem tolakodó, egy kis mentollal fantasztikus ízvilágot hoztak ki belőle, amit utána egy vödör koolada-val még nyakon öntöttek.

Blue Raspberry (kék málnás, hűsítős)

Illat: Illatra az enyhén fanyar kék málnát lehet csak érezni benne, teljesen természetes az illata, nem a műanyag verzióból készült.

Íz: Nem hiába lett ez is közönség kedvenc, ugyanis nagyon jó az alapíz. Itt a kék málna mellett érzek még valami mást is, talán sima málnát, ami egy kis édeskés ízt ad neki, de ezt is csak kifújás után érzem a nyelvemen. Tudom a málna itt sok embernek az alfa és az omega, így ha az a kérdés, hogy mennyire természetes, akkor mondjuk 10/7 a válaszom rá. Nem műanyag, de édeskés, viszont vakon megmondom, hogy málna.

Green Apple (zöld almás, hűsítős)

Illat: Illatra masszív zöld alma, mint a piacon, de a többihez képest sokkal erősebben kiérezhető a savanykás illata, mintha az illatát kicsit tuningolták volna.

Íz: Ízben a savanykásabb zöld alma teljes mértékben átjön, viszont a természetességi skálán is 5-6 közé esik a 10-ből. Az alma íz mellett egy kis mentolt is érzek, ami kiegészíti, de talán nem olyan jól, mint az aloe verás esetében, ott ordított, hogy kell mellé a mentol, itt kevésbé érzem indokoltnak. Az íze is kicsit halványabb a társaiéhoz képest, cserébe ez is egész napos tud lenni. Ha bírod a jeget mellé persze 😀

Összességében elmondható, hogy minőségi és egész napos ízek lettek, már aki bírja a hűsítőt, de azok se bánkódjanak, akik nem, mert nekik ott a ZERO ICE széria. Kokszolásra pedig nem hajlamosak, simán 20-25ml elmegy vattacsere nélkül.

Vásárlás

Az Aisu termékpalettát a Liquid City oldalán tudjátok longfill és shortfill formában megvásárolni, de érdemes várni vele péntekig, ugyanis születésnapi akció keretében 15-25% kedvezmény lesz rá:

További részletek ezzel kapcsolatban hamarosan 😉