REVIEW OVERVIEW

Összesen
8

INFO

Egésznapos ízek, amik nem kokszolnak.

  • Íz intenzitás: 8/10, erős, karakteres
  • Illat: 8/10, erős, karakteres
  • Édesség: 7/10, kifejezetten édes
  • Mennyire hűs? 0/10 , semennyire
  • Mennyire kokszol? 1/10, szinte semennyire
  • Ár / érték arány: 8/10, nagyon jó vétel

IDE ÉRDEMES EGY LÁJKOT DOBNOD

Teszt: Zap! Juice, gyümölcsös aromák

Folytatódik az angol márkák bemutatása. Múltkor az Aisu volt terítéken és az Aisu-t pedig a Zap! gyártja, így belőlük is kaptam pár flakonnal a Liquid City-től.

Ízek tekintetében teljesen a srácokra bíztam magam, ami miután megkaptam a 3 flakont elsőre nem tűnt jó ötletnek, mert az egyik flakon a barackos ice tea volt és én pedig az az ember vagyok, aki a barackos üdítőket 3 méteres körben kerüli ki még a boltokban is. 😀

Szóval az alábbi három íz került terítékre:

  • Melonade (sárgadinnyés limonádé)
  • Summer Cider (epres cider)
  • Peach Ice Tea (barackos jeges tea)

Ahogy az Aisu is meglepte a klasszikus angol ízekhez szokott ízlelőbimbóim, úgy a Zap! is a minőségibb angol vonalat követi.

Ami közös mindegyik aromában, az az, hogy nem kokszolnak, simán legurul 20ml anélkül, hogy vattát kéne cserélnem, vagy egyáltalán csak gondolnék rá, viszont az Aisu-kkal ellentétben sokkal inkább a mainstream ízek kerülnek előtérbe a természetazonos helyett.

IMG 0028 1024x768

Peach Ice Tea (barackos jeges tea)

Illat: csak az édes, parfűmösebb jellegű barackot érzem ki. Kellemes.

Íz: Hát ez nagyon meglepett. A parfűmösebb barack íz inkább a gyümölcsteákat idézi, mintsem a Nestea, Fuzetea és hasonló jegesteák világát. Én, aki tényleg csak gyümölcsben szeretem a barackot azt vettem észre, hogy simán lecsúszott 20-30ml, pedig ez tényleg nem a valódi barack, inkább csak enyhén hasonlít az őszibarackra. Ez az üdítős feeling nagyon jót tett neki.

Summer Cider (epres cider)

Illat: illatra nagyon emlékeztet a Twisted Flavours Strawberry Lemonade ízére a múltból. Klasszikus mű eper aroma és egy kis savanykás plusz beütés amit érzek.

Íz: teljesen hozza a mű eper feelinget, amit nem hagy teljesen kibontakozni a lime, tehát nem hagyja, hogy átcsapjon valami gejl dologba. Köze nincs a valódi eperhez, de cserébe nem is tömény, tehát nyáron ha kell egy light-os epres limonádés íz, akkor teljesen jó, viszont a 3 közül nálam ő lett az utolsó helyezett.

Melonade (sárgadinnyés limonádé)

Illat: mézes sárgadinnye illat mindent felülír. Igen sárgadinnye, valahol félúton a kicsit túlérett igazi sárgadinnye és talán a régi dinnyés rágók világa között. Nagyon karakteres, össze nem téveszthető illat. Finom.

Íz: Sárgadinnye szerencsére a finom illat mellett az ízben is megjelenik. A limonádé szerencsére nem tudja elnyomni, emiatt is lehet az, hogy nagy közönségkedvenc lett ez az íz. Nagyon finom, de mivel itthon a melon szó miatt sokat agörögdinnyére asszociálnak, így előre jelzem, hogy ez sárgadinnye.

Vásárlás

Az Zap! Juice termékpalettát a Liquid City oldalán tudjátok longfill és shortfill formában megvásárolni, és érdemes rá lecsapni péntekig, ugyanis születésnapi akció keretében 15-25% kedvezmény lesz rá: