Wotofo Manik Mini ha egy elegáns pod kell

-

A Lost Vape Lyra pod után nekem jó ideig hiányzott, hogy nincs egy kicsi, de elegáns cuccom, de úgy néz ki a Wotofo erre csinálta a ManiK Mini-t.

Szóval emlékszem, hogy kb 1 éve még sokan nagyon szerettük a Lost Vape Lyra pod-okat. Nagyon jó ízük volt és ami még fontosabb, hogy kicsi volt, fém házzal és volt belőle bőr díszítésű is.

Kifejezetten olyan kis cucc volt, amit nem volt gáz előkapni ha olyan helyzet adódott, hogy nem tudtál magaddal vinni egy 2-300 grammos mod + tank szettet, mert elegáns volt.

Csak épp buta mint a kő és egyre nehezebb volt a 0.6-os porlasztót hozzá beszerezni (főleg mert akkoriban zárták le kínát a COVID miatt).

Ezt az űrt tudja most a Wotofo Manik Mini betölteni, mert hozza amit anno a Lyra és emeli a tétet egy kijelzővel és egy gombbal amivel a teljesítményt lehet szabályozni.

Wotofo Manik Mini Pod 30w Vaperz Ecigi Hirek Tesztek Akcio Review Vape News 2 1 1024x592

A Lyra se volt rossz, de a Manik Mini-nek sikerült leköröznie:

  • kb minden dimenzióban 1-2mm-el kisebb
  • 30W a maximális teljesítménye
  • 1000 mAh-s a beépített akkumulátor (kb 200-350 slukkra elég)
  • 3ml a kapacitása
  • 1 óra alatt feltölthető
  • töltés alatt is használható
  • fém ház és bőr bevonat
  • ő is megkapta a Wotofo NexCHIP-et, mint pl a Dura mod is

Ami pedig még fontos szempont, hogy a porlasztók, azaz jelen esetben a porlasztóval ellátott pót patronok ára is átlagos lesz, ahogy nézem $8-9 körül alakul majd a 3 darabos szett, ami kb 7-800 Ft-os árat jelent darabonként.

Két fajta porlasztó lesz hozzá kezdetben, az M11-es paralel tekerést tartalmazó, ami levegősebb MTL-re lesz jobb (15-25W) és az M12-es mesh, ami pedig kicsit kevésbé levegőshöz (13-20W). Mindkettő 0.6 ohm ellenállású.

Viszont fontos tisztázni az elején, hogy nem látok rajta levegőzés állítási lehetőséget, szóval ez a pod is valószínűleg levegős MTL lesz, tehát akik 0.8mm-es szűk MTL-hez szoktak, nekik nem lesz a legjobb, viszont lehet majd érkezik nagyobb ellenállású és szűkebb keresztmetszetű porlasztó is majd a későbbiekben.

IDE ÉRDEMES EGY LÁJKOT DOBNOD