A Wotofo Manik S + SMRT Coil, ők is a felújítható mesh-re esküsznek

-

A napokban írtam, hogy a Vapefly Optima a felújítható mesh porlasztójával milyen érdekes lesz, erre ma írt a Wotofo, hogy a Manik S és az SMRT porlasztó emel a téten.

A Wotofo Manik pod-ot már páran ismerik, ennek jön az új testvére a Manik S. Ebben eddig nincs nagy kaland, ugrik a csini hátlap de kb a külseje marad a régi:

Wotofo Manik S Pod Smrt Coil Rba Pnp Vaperz Ecigi Hirek Tesztek Akcio Review Vape News Deals 3 1024x373
  • 5-80W közötti teljesítmény
  • 2000mAh-s beépített akkumulátor
  • USB-C töltés
  • Stb…

A lényeges része most a tetején van a pod fejben. Ugyanis a pod egyszerre lesz kompatibilis a meglévő Manik porlasztókkal, a Vaporesso GTX porikkal és a Voopoo PnP fejekkel is! Ez az első batch-es lista, a második batch-ben már a Smok RPM porlasztók is bekerülnek!

Wotofo Manik S Pod Smrt Coil Rba Pnp Vaperz Ecigi Hirek Tesztek Akcio Review Vape News Deals 1 1024x320

Azt teszel bele amit csak akarsz kb, mert ezek a legelterjedtebb porlasztók a piacon. Ha MTL-ezni akarsz, akkor arra nagyon jó PnP porlasztók vannak, ha pedig masszív DL-ezni…

Akkor jön az SMRT porlasztó! A Wotofo megcsinálta azt, mint a Vapefly, a felújítható mesh porlasztót (és mivel 1-2 nap különbséggel jelentették be, gyanús, hogy egyszerre dolgoztak rajta).

Az SMRT pedig a Profile tankokban megismert NexMESH lapokat fogja használni az új porlasztóban, tehát a NexMESH Extreme-t, a Turbo-t és a Chill-t. Annyi különbséggel, hogy ezeknek van 2 lába, amikkel majd a porlasztóba rögzíthető.

Lényegében egy mini Profile tankot fogunk remélhetőleg kapni az új poddal.

Wotofo Manik S Pod Smrt Coil Rba Pnp Vaperz Ecigi Hirek Tesztek Akcio Review Vape News Deals 2 1024x427

Az alap szettben benne lesz a Manik S pod, és 2 darab mindegyik mesh lapból és persze az RBA fej és a vatta hozzá. Ez azt jelenti, hogy 6 darab felújítás fog beleférni a gyári csomaggal.

Mesh RBA felújítás

IDE ÉRDEMES EGY LÁJKOT DOBNOD