REVIEW OVERVIEW

Összesen

INFO

Gyártó: Joe's Juice

Származási hely: Anglia

Keverési arány: 200ml mellé 4 nicshot

Hűsítő vagy mentol: nincs

Kokszolás: 10-15ml / vatta

Porlasztós tankba ajánlott?: csak mesh-es porlasztókhoz

IDE ÉRDEMES EGY LÁJKOT DOBNOD

Teszt: Joe’s Juice – Püd széria shortfill-ek

Az angol Joe’s Juice-tól kaptam tesztelésre a régóta nézegetett Püd szériából néhány ízt, amit sikerült is gyorsan eltűntetnem, ennek a tapasztalatai jönnek most. 😀

Az angol Joe’s Juice egy olyan liquid gyártó aki rengeteg különböző szériában készít liquideket:

  • Püd – ez a pudingos, krémes desszert vonal
  • Human Juice – ez a gyümölcsös-cukorkás vonal
  • Jonesvilles Juice – gyümölcsös-üdítős széria
  • Berserker – gyümölcsök masszív hűsítővel
  • Creme Kong – kekszes puding valamivel (van epres, karamellás, stb…)
  • Slush Bucket – finom gyümölcsös ízek (a Strazchery ízük pl egy az egyben epres Hubba Bubba)

A közös pont bennük pedig az, hogy 50ml és 100ml-es kiszerelés mellett van 200ml-es is. Ez azt jelenti, hogy nic shotokkal 60-120 és 240ml-es liquideket kapunk. A kisebb kiszerelésekkel még boltokban nem nagyon találkoztam, csak a 200ml-esekkel, amik viszont 5000 Ft körüli áron szoktak lenni.

Ár/érték arány az nagyon jó, de nézzük mit tudnak ízre.

Joes Juice Pud Shortfill 200ml Vaperz Ecigi Hirek Tesztek Akcio Vape Review News 3 1024x768

Püd – Lemon Tart

Illat: illatra abszolút kijön a citrom és a süti is és kísértetiesen hasonlít a Dinner Lady és a konkurenciák Lemon Tart néven futó liquid-jeire.

Íz: ez az amit már régóta kerestem, illetve akik kóstolták még ők is hasonló oldalon voltak: a Dinner féle Lemon Tart a tipikus Dinner-es mellékíz nélkül. Nálam abszolút veri eddig a nagy Lemon Tart-ot.

De természetesen ez is egy édes, sütis és citromos íz, csak végre a fölösleges olyan ízfokozók nélkül amik miatt mellékíze lehetne.

Püd – Cinnamon Bun

Illat: masszív fahéjas cukor már illatra is

Íz: nincs nagy meglepetés az illata után. Ízre leginkább a porcukros fahéj jut az eszembe ami a palacsintákba szokott menni egy kis Cinnie Minnies-es feelinggel. Semmi extra nincsen benne, finom és csúszik.

Püd – Butterscotch Popcorn

Illat: ennek, hogy a nagy R. Dániel budapesti lakost idézzem: “mozi illata” van. 😀 és amúgy tényleg, a popcorn nagyon kiérezhető és mellé egy kis édes vajkaramella.

Íz: a vajkaramella ellenére nem egy seggragasztóan édes történet ez, ugyanis a vajkaramellából inkább a karaktere jön át és nem az édessége. Ami viszont kétségtelen, hogy csukott szemmel is megérzed benne az igazi mozis vajas popcorn-t. Nagyon erősen benne van a liquid-ben, ami engem meglepett, mert a fánk, popcorn és hasonló ízek általában nem ilyenek.

Szóval édességben visszafogott, viszont egész napos íz ha valaki szereti a karamell testességét és karakterét. R. Dániel annyira, hogy utána berendelte a 200ml-es verziót. 😀

Püd – Caramel Cheesecake

Illat: karamellás illat, az a fajta ami ott lett előtted a olvasztva a lábosban

Íz: nekem ez kicsit csalódás lett, ugyanis a sajttortát nem éreztem semmilyen formában ebben a liquid-ben, valamint a karamell tényleg olyan mintha a lábosban készült volna és kicsit odaégett a folyamat során. Ez sem kifejezetten egy édes liquid, viszont azt éreztem benne, hogy ez inkább az angol piacra készült és az ő ízlésükhöz passzol. Szóval ez szerintem a többségnek nem jönne be.

Joes Juice Pud Shortfill 200ml Vaperz Ecigi Hirek Tesztek Akcio Vape Review News 2 1024x768

Összegzés

Mivel már elég sok ízt és szériát sikerült a Joe’s juice-ból megkóstolnom, így bátran kijelenthetem, hogy ha a karamell-től (butterscotch az maradhat) eltávolodtok és a többi ízt kóstoljátok meg, akkor nem fogjátok megbánni.

Kokszolás tekintetében nincsenek a top-on, mert 10-15ml és vattacsere, szóval porlasztós tankba csak akkor javaslom ha valami mesh-es poriról van szó.

Ezek a liquid-ek inkább DL felhasználásra készültek, szóval kis teljesítményű MTL tankokhoz nem ajánlom a használatukat, mert nem jön ki úgy az ízük. DL-re viszont ár/érték arányban verhetetlenek. Ismétlem, 5000 Ft körül van a 200ml-es.

A kicsiket a gyártótól kaptam tesztelésre, de innen rendeltük utána a nagyokat: https://masquevapor.com/gb/search-results?controller=search&orderby=position&orderway=desc&search_query=joes+juice

Érdemes várni, mert sokszor €13.90-ért vannak, ami olyan 5200 Ft.

További infók a liquid-ekről a gyártó oldalán: https://www.joesjuice.co.uk/