Geekvape Obelisk, az első mod 15 perces gyorstöltéssel

-

Itthon sokan ódzkodnak a beépített akkumulátoros modoktól, de a Geekvape az Obelisk moddal és a 15 perces gyorstöltéssel tényleg letett valamit az asztalra.

Az Obelisk az első mod a Geekvape-nél az utóbbi időket nézve, ami nem az Aegis szériát esősíti, hanem egy teljesen új elgondolásból született.

A mod külsőre semmi extra, az éleinél lekerekített tégla lett, szóval az eddigi egyedi megjelenést kapásból kidobták a kukába, helyette másért lesz ez a mod egy ideig felejthetetlen.

Geekvape Obelisk Fast Charging Mod 120w Vaperz Ecigi Hirek Tesztek Akcio Vape Review Deals 1

Ez pedig a 15 perces gyorstöltés.

Mindannyian szívtunk már azzal, hogy az akkumulátorban alig van kraft, az autó töltője dög lassan tölt és persze addig vapelni se lehet. Ezért is kezdtem el agyalni egy ilyen beszerzésén.

Megfelelő töltővel. Ismétlem, MEGFELELŐ TÖLTŐVEL a mod 15 perc alatt feltölthető, ehhez persze kell egy 65W-os töltő ami gyárilag nincs a csomagban. Így tudja 20V/3.25A-al tölteni a modot.

Ehhez tehát kevés a mobilod töltője és az átlag QC3.0-s töltők is, érdemes egy ilyenhez egy kifejezetten erre tervezett 65W-os töltőt venni, pl egy ilyet: 65W-os töltő. De ez újabb 6-11.000 Ft-os kiadás.

De miért beépített az akkumulátor?

Azért, hogy ne mindenféle hulladék akkumulátort tegyenek bele az emberek, amik a 65W-os gyorstöltéstől megsülnének. Szóval ezt alaposan végiggondolták.

A modban amúgy 2*1850mAh, azaz 3700mAh összkapacitású akkumulátorok vannak, amivel a mod 120W maximális teljesítményre képes.

Végül pedig a Geekvape Obelisk tud mindent amit a testvérei:

  • VW, teljesítményszabályozós mód
  • TC, hőmérsékletszabályozós mód
  • TCR, hőmérsékletszabályozós mód ahol beállítható kézzel a tekerésed anyaga
  • VPC, ez egy teljesítményszabályzós mód, ahol meg lehet adni, hogy az első pár másodpercben mikor milyen teljesítményt adjon a tekerésre a mod (tipikusan előfűtésre használható)
  • Bypass, azaz védelemmel ellátott mecha modként is tud működni
  • OTG, azaz ha jól értem töltés közben is használható

IDE ÉRDEMES EGY LÁJKOT DOBNOD