Dovpo és Suicide Mods – Abyss AIO, a mainstream Billet Box

-

A Billet Box-os piac alsó szegmensét már páran becélozták, ilyen volt az SXK Supbox-a és ilyen lett a Dovpo Abyss AIO modja is.

Dovpo Suicide Mods Abyss Aio Billet Box Vaperz Ecigi Hirek Tesztek Akcio Vape Review Deals 1 1024x683

Azért is hozom fel pont példának az SXK Supbox-ot, mert rengeteg a hasonlóság közöttük:

  • mindkettő használható Billet Box kompatibilis bridge-kkel (RBA-kkal)
  • mindkettő lehet side-by-side mod is (SBS)
  • $100 alatti árcetlivel rendelkeznek
  • saját gyártású chip van bennük

Szóval mindkettő remek választás lehet azoknak akik ki akarják próbálni, hogy milyen is ez a világ.

Az Abyss AIO esetében eredetileg a Suicide Mods készítette a design-t és a Dovpo pedig a gyártásért felelős. A mod maga 60W max teljesítményre képes, ami bőven elég ebben a szegmensben. és hozzá használhatunk 21700-as akkumulátort is!

Dovpo Suicide Mods Abyss Aio Billet Box Vaperz Ecigi Hirek Tesztek Akcio Vape Review Deals 5

Ami számomra érdekessé teszi, az az, hogy végre nem az aljára, hanem az oldalára került a tűz gomb, illetve a tank rögzítése és az akkumulátorcső kupakja is egy teljesen egyedi megoldással használható.

SBS modként pedig 25mm-es tankokat is fogad, ilyen szempontból pedig felveszi a versenyt a Mechlyfe Paramour moddal is (ha nem számít annyira a teljesítmény).

Dovpo Suicide Mods Abyss Aio Billet Box Vaperz Ecigi Hirek Tesztek Akcio Vape Review Deals 6

A tank

A tank egy saját fejlesztés, ami 25mm átmérővel rendelkezik és állítólag az összes Billet Box bridge-l kompatibilis lesz. De csak a bridge-kkel, az egyedi boro tankokkal, mint az Atmizoo Vapesnail, az EVL Alien vagy épp az új BP Mods Pioneer Inside nem.

Kapacitásáról még nincs infó, illetve ez nyílván a beletett bridge méretétől is függ. Viszont a levegőzése alul a modon nagyon finoman és precízen állítható és a tank felső részének oldalán még egy töltő nyílás is látható, így nem kell egy indokolatlan felső töltés miatt szétszednünk mindent.

A tank gyárilag Aspire Nautilus porlasztókat tud fogadni, ami nem mai csirke, de cserébe elterjedt, könnyen beszerezhető, jó ízeket ad és nagy részét lefedi a vaper piac igényeinek.

Dovpo Suicide Mods Abyss Aio Billet Box Vaperz Ecigi Hirek Tesztek Akcio Vape Review Deals 3

A chip

A chip elvileg a Dovpo saját fejlesztése, de ez is, ahogy a SEVO70 a DNA60-nak a megjelenését kapja. Apropó ha már itt tartunk, a kijelző és a hozzá tartozó gombok sajnos a mod aljára kerültek… Ezt mondjuk én személy szerint kevésbé szeretem.

Elsőre amúgy a tudása az SEVO-hoz hasonlít: VW, TC (Ni, Ti, SS) és Bypass módot tud. Szóval nem lennék meglepve ha ők lennének a valódi beszállító.

Dovpo Suicide Mods Abyss Aio Billet Box Vaperz Ecigi Hirek Tesztek Akcio Vape Review Deals 4

IDE ÉRDEMES EGY LÁJKOT DOBNOD