Kezdőlap Hírek Az Atmizoo Snailtank az, ahol a Boro tank-nak tartania kéne most

Az Atmizoo Snailtank az, ahol a Boro tank-nak tartania kéne most

752

A Billet Box-oknál megismert Boro tankok sosem a kényelem szinonímái voltak, de most az Atmizoo a Snailtank-al megmutatja, hogyan lehet ezt 2021-ben csinálni.

De mi az a Boro tank?

A Boro tank egy rendszer, ami a Billet Box nevű készülékekben terjedt el és aminek a lényege, hogy egy műanyag kis dobozba pakolják a porlasztókat vagy a felújítható fejeket amik így egymással kompatibilisak.

A történet elég messzire nyúlik vissza. A többek között a Tripod RTA-ról elhíresült görög gyártó először a VapeShell RBA-t csinálta meg ami Boro tankokkal kompatibilis volt, majd teljesen újragondolta az egészet és jött a VapeSnail.

A VapeSnail már egy olyan tank volt, ami a Vapeshell és a Boro tank ötvözete, de sokkal egyszerűbb volt a használata. Nem kellett darabjaira szedni, hogy felújítasd, annyi volt a dolgod, hogy mint egy RDA esetén, a tankot lehúzod a bázisról.

Ezt az egyszerűséget vitték most tovább egy nyílt platform irányába a SnailTank-al. A SnailTank ugyanis nem más, mint VapeSnail az RBA nélkül, egy olyan üres tank, ami bármilyen Boro kompatibilis RBA-t fogad és bármilyen eszközzel kompatibilis, amivel a Boro tank is.

IMG 20210213 132408 1024x768

Az egész tank megmutatja, hogy hol kéne tartania a Boro tank evolúciójának 2021-ben, mert ahelyett, hogy teljesen darabjaira kéne szedned a tankot, hogy hozzáférhess az RBA-hoz, elég csak a bázist lehúznod, illetve a töltéshez sem kell varázslat, csak a kis szilikon dugasz kihúzása.

IMG 20210213 134906 1024x768

Régóta reménykedtem egy hasonló megoldásban, de nem hittem volna, hogy ez már most, 2021 elején eljön. Ára egyelőre ismeretlen, mert még most kerül csak gyártásba, de tavaszra tuti kapható lesz.

További nagy méretű képek itt: