A Suicide Mods Ether RBA, $25os RBA fej az Abyss AIO-ba

-

Már írtam a Suicide Mods és a Dovpo újabb közöss projektjéről, az Abyss AIO-ról, így most meg kell említsem a hozzá való dedikált RBA-t, az Ether-t is.

Az Abyss AIO ahogy a korábbi cikkben is említettem, kompatibilis lett a Boro-s RBA-k nagy részével és minden fontosabb porlasztótípushoz készült hozzá adapter: PnP, GTX, Caliburn, stb…

És ha már csináltak egy ilyen eszközt, akkor a nem túl nagy sikert megélt Ether RTA-t is újraélesztették és egy RBA formájában egy elég szimpatikus árcetlivel újra bedobták küzdeni.

Dovpo Suicide Mods Ether Rba Bb Bridge Vaping Bogan Vaperz Ecigi Hirek Tesztek Akcio Vape News Reviews Deals 1

Az Ether RBA esetén ki kell emeljem, hogy a jelenlegi verzió NEM kompatibilis Boro tankokkal, így ha valakinek megtetszett és beletenné egy otthoni Billet Box-ba vagy Supbox-ba az tegyen le róla, NEM FOG MŰKÖDNI.

Érdekes, mert miközben maga az Abyss tudja a BB RBA-kat fogadni, az Ether RBA már nem kompatibilis visszafele.

A visszajelzésekből tanulva a levegőzést szerencsére átalakították kicsit, az eddigi 2 állásból 4 lett: 3mm, 2mm, 1mm, 0.8mm. Tehát levegősebb lett, mint az Ether RTA, ami csak 2.4mm-t tudott maximum felmutatni.

Dovpo Suicide Mods Ether Rba Bb Bridge Vaping Bogan Vaperz Ecigi Hirek Tesztek Akcio Vape News Reviews Deals 3

A levegőt a tekerés alatti lyukba illesztett pin-ekkel lehet szűkíteni alulról, a csatlakozó irányából. Ez szintén változás az RTA-hoz képest.

A deck maga pedig maradt a régi, klasszikus kayfun stílusú deck és egy kicsit nagyobb méretű vattaárkok, így a 3mm-es tekerésekkel se lesz elvileg probléma.

Végül a csomagban még egy 510 átalakító kapott helyet, hogy bármilyen mod-on meg tudjuk tekerni vagy be tudjuk vattázni az RBA-t.

IDE ÉRDEMES EGY LÁJKOT DOBNOD