INFO

Klasszikus angol liquid-ek DL felhasználásra. Árban nagyon jók, mert 2800-3600 Ft között még longfill-t se kapunk 120ml-est nem, hogy shortfill-t de csodákat se szabad várni.

Származási hely: Anglia

Keverési arány: 100ml mellé 2 nicshot

Hűsítő vagy mentol: csak a Menthol és On Ice szériák

Kokszolás: 10-15ml / vatta

Porlasztós tankba ajánlott?: csak mesh-es porlasztókhoz

IDE ÉRDEMES EGY LÁJKOT DOBNOD

Teszt: Chuffed eliquid (shortfill-ek)

Megint sikerült levadászni néhány angol shortfill-t szóval megint összejött egy teszt ami most az olcsóbb, kész Chuffed liquid-eket mutatja be.

Kezdjük is akkor a pontosítással. Olcsó alatt azt értem, hogy teljes áron €9.90-be szoktak kerülni ezek a liquid-ek, akcióban pedig €8 körül elhozhatóak, azaz az áruk 2800-3600 Ft körül alakul és 100+20ml-esek, azaz 120ml-es palackban 100ml liquid van, amihez már csak nic shot-ot kell adni.

Rengeteg széria és még annál is több íz elérhető ennél a márkánál:

  • Dessert széria (klasszikus sütis édességek)
  • Sweet széria (gyümölcsös cukorkás ízek)
  • Fruit széria (gyümölcsös ízek)
  • Shakes széria (tejes shake ízek)
  • Menthol széria (mentolos ízek)
  • On ice széria (hűsítős liquid-ek)
  • stb…

Szóval nehéz választani, mert kb mindent kombináltak mindennel, így név alapján mindenki találhat érdekeset magának. De nézzük mi van a nevek mögött.

Keverés

Ahogy írtam, nagyon keverni nem kell, lepattintod a kupakot és a csőrös részét, 2 darab 10ml-es nic shot-ot beleöntesz (lehetőleg 70VG/30VG-set), felrázod, adsz neki egy kis időt amíg rendeződik és kész.

Azért ajánlott ebbe 70-30-as booster-t tenni, mert a liquid is 70-30-as és elég erős ízük van, nem kell neki több PG.

Chuffed Dessert – Maple Pecan Pie

Maple Pecan Pie Chuffed Eliquids Tpd 100ml 0mg

Illat: füstös, édes, tömény és pekános. Kifejezetten nehéz illata van, nem az a könnyed gyümölcsös valami.

Íz: a pekán és a juharfa szirup nagyon jó kombót alkotnak, kicsit testes, füstös érzés van mellé, de egy közepesen édes liquid a vége. Nem egy Kings Crest kategória, de árban is messze van tőle, szóval abszolút tudom ajánlani ha valaki ezekért annyira odavan mint én.

Chuffed Dessert – Lemon Tart

Lemon Tart Chuffed Eliquids Tpd 100ml 0mg

Illat: erősen citromos illat, kicsit talán a WC illatosítós fajtából, szóval kicsit bizalmatlan voltam vele

Íz: kár volt bizalmatlannak lenni, klasszikus lemon tart, ez is inkább a sütis vonalat erősíti, mint a Püd féle verzió, de kicsit más citrommal, ez is klasszik mű citrom, de másik aroma, ettől függetlenül remek összhangban vannak és még a plexi palástot sem repesztette meg pedig legalább 40-50ml átment a BP Mods Pioneer-emen. Abszolút ajánlott lötyi részemről.

Chuffed Fruits – Sweet Mango

Sweet Mango Chuffed Eliquids Tpd 100ml 0mg

Illat: édes, trópusi, mangós illata van, abszolút bizalomgerjesztő és közben mű. Tehát itt a klasszikus angol liquid-et kapunk.

Íz: Édes mű mangó és talán egy kis papaya keveréke. Semmi bonyolult ízvilág nincs benne, egy kellemes, nagyon édes nyári íz. Aki szereti a masszív és édes trópusi ízeket csak annak ajánlom, mert ez eléggé tömény a többihez képest.

Chuffed Shakes – Vanilia Nut

Vanilla Nut Chuffed Eliquids 100ml

Kicsit kutyafuttában rendeltem és nem néztem meg eléggé, csak a neve alapján dobtam a kosaramba, de a Nut itt semmilyen magvas dolgot nem jelent. Nincs se a borítóján, de az ízében, se az illatában (leszámítva a fenti képet).

Illat: bolti vaníliás tejitalra hasonlít az illata, a könnyebb verzióból

Íz: magvak sehol, miközben a nut névből erre következtettem. Ízre amúgy egy visszafogott vanilia, kb mint a bolti vaniliás kekszek egy kis tejes feelinggel. Ez jött be a 4-ből a legkevésbé, talán azért mert egy túl könnyed liquid, alsó-közepes édes hatással. Egész napos, mert kevésbé édes, mint a többi, de mellettük ennek nem volt súlya. Mintha kispórolták volna belőle a vaníliát.

Kokszolás

Édesített angol cucc, szóval senki nem fog meglepődni ha azt mondom, hogy 10-15ml és vattacsere. Porlasztókba emiatt nem is nagyon ajánlom, max ha felújítható.

Összegzés

Klasszikus angol liquid-ek DL felhasználásra. Árban nagyon jók, mert 2800-3600 Ft között még longfill-t se kapunk 120ml-est nem, hogy shortfill-t de csodákat se szabad várni.

Ízre változó mint látszik és aki természetes ízekre vágyik messze kerülje el, ezek nem arról szólnak. Ízre ha pontozni kéne, akkor Pecan kapna egy 4,5-t a Lemon Tart 4-et, a Mangós 3,5 és a Vaniliás 3. Viszont ha ár érték arányt is nézek, akkor simán 4 csillag ez a márka ezek alapján.

Vásárlás

Ha valaki vásárolni szeretne, akkor a Vapeototal-on és a Masquevapor-on tudja ezeket levadászni:

Mindkettő spanyol bolt, így nem kell félni az áfától és a vámoktól, mert EU-n belüli rendelések.