Összefogott az Aspire, a Sunbox és az Atmizoo a Boxx mod-ért

-

Szóval elvileg érkezik még márciusban a Aspire Boxx nevű mod, amibe az Aspire, a Sunbox és az Atmizoo is a legjobb tudását dobta bele.

De gyorsan nézzük is ki mit és hogyan. Az Aspire hozza a marketinget és a kínai gyártást, a Sunbox tervezte a mod-ot és végül az Atmizoo felelt a tankért ahogy elnézem. A végeredmény pedig egy Boro tank kompatibilis mod, azaz újabb lehetőség ha valaki a Billet élményre vágyik megfizethető áron.

Aspire Boxx Mod Sunbox Atmizoo Vapesnail Boro Vaperz Ecigi Hirek Tesztek Akcio Vape News Deals Reviews 3 1024x506

Ez így az egyik legjobb kombináció ami elérhető a piacon most, 2021-ben. Az Aspire a Mixx és a Paradox mod-okkal bizonyította, hogy jól tud kooperációban dolgozni.

A Sunbox már rég tolja a prémium modokat és most ők is nagyon rákaptak a Boro tankos témára. Végül pedig az Atmizoo, aki a Vapeshell és a Vapesnail révén talán a legtöbb Boro RBA-t értékesítő cég. Plusz pont nemrég mutatták be az univerzális tankjukat, a Snailtank-et.

Aspire Boxx Mod Sunbox Atmizoo Vapesnail Boro Vaperz Ecigi Hirek Tesztek Akcio Vape News Deals Reviews 6 2 1024x590

Szóval ennek a nagy összeborulásnak lett az eredménye a Boxx mod, ami a korábbi próbálkozásokkal szemben, pl az SXK Supbox, egy másik úton indul el. Ők fém mod-ot akarnak a kezünkbe adni.

Maga a mod hozza a Sunbox design jegyeit, igen kicsit Mixx mod-os a megjelenése, de ott is a Sunbox volt a tervező, szóval elég konzisztensek a srácok.

Aspire Boxx Mod Sunbox Atmizoo Vapesnail Boro Vaperz Ecigi Hirek Tesztek Akcio Vape News Deals Reviews 4

A szett hatalmas amit amúgy a VAPEROOMITALIA videójában láthatunk, nagyn kitettek magukért:

  • Aspire Boxx AIO
  • 1-1 RBA Boro kompatibilis tartály a régi és az új Aspire porlasztókhoz
  • 1 RBA tartály, ami a Vapesnail tömeggyártott utódja, azaz a deck teljesen olyan, csak ennek alul állítható külön a levegőzése
  • Rengeteg porlasztót és az RBA-hoz levegőbetétet MTL-től a szűk DL-ig.

A mod amúgy 165g lett, így tuti, hogy műanyagot még csak képről se látott és full fém lesz az egész. 18650-es akkumulátort fogad és alig 22mm széles lesz.

A chip-ről nincs sok info, de 60-70W max teljesítményre lesz képes és ahogy elnézem a legnagyobb esély arra van, hogy a Mixx mod 60W-os elektronikáját kapja.

Aspire Boxx Mod Sunbox Atmizoo Vapesnail Boro Vaperz Ecigi Hirek Tesztek Akcio Vape News Deals Reviews 5 1024x550

IDE ÉRDEMES EGY LÁJKOT DOBNOD