REVIEW OVERVIEW

Összesen

INFO

Származási hely: Görögország

Keverési arány: 12ml aroma mellé 48ml alaplé

Hűsítő vagy mentol: nincs

Kokszolás: 40-45ml / vatta

Porlasztós tankba ajánlott?: igen

IDE ÉRDEMES EGY LÁJKOT DOBNOD

Teszt: VnV Liquids 1. rész

A Liquidcity-hez új márka érkezett Görögországból a VnV Liquids, ami a hülye nevet leszámítva zseniálisra sikeredett, annyira, hogy tuti lesz 2. rész.

A hülye név dolog oka, hogy az SnV Liquid alapján, ami a shortfill-ek egy másik neve (shake and vape) egy pillanatra azt hittem megint valami új f*szságot találtak ki. Szerencsére nem.

Illetve ezt a tesztet pár nappal ezelőtt akartam kitenni, de a “koksz teszt” elhúzódott elég keményen, ami itt és most nagyon jót jelent, de ne rohanjunk ennyire előre.

Keverés

Keverés egyszerű, 12ml aroma van mindegyik 60ml-es palackban, így 48ml alaplé kell hozzá, hogy kész liquid legyen. Ha nincs mérőedényetek, akkor töltsétek fel alaplével a flakonon lévő cimke tetejéig és akkor még marad hely a nikotinnak is.

VnV Liquids – Trinity

VNV TS TRI.png?lastmod=1622440330

Illat: Ry4, tehát illatra ugyanolyan fantasztikus, mint a nemrég tesztelt Glas Vapor Butterscotch Reserve, nagyon erős és karakteres illat itt is meg van, így eléggé bíztató.

Íz: nos, ez egy dohányosabb Ry4, nemhiába a tobacco szériának a tagja, így a Glas Vapor féle RY4-hez képest kevésbé édes, inkább szárazabb és dohányosabb, szóval ezt azok fogják igazán értékelni, akik inkább dohányt keresnek egy kis huncutsággal benne és kerülik a desszert vonalat.

A háttérben van egy kis vanília, de a karamellel inkább csak testesítik az RY4-et, önállóan szinte alig érezni, inkább csak fűszeresebb RY4 érzetet ad, de azt nagyon jól. Mondanom se kell, hogy mivel nem egy full gejl aroma, így simán egésznapos íz.

VnV Liquids – Voodoo Sauce

VNV SS VOO.png?lastmod=1622660648

Illat: egyértelműen hozza a finom, custard-os vaníliát és mellette halványan érződik csak egy kis karamella.

Íz: aztán itt jött a meglepetés, ugyanis a vanília benne, igazi krémes vanília, mint az LS Project Anubis esetében. Annyi a különbség, hogy mivel ebben NINCS DOHÁNY, így kevésbé testes, de a vanília ugyan olyan minőségi.

Itt a kerekséget egy kis tejkaramella adja, illetve szintén a háttérben megbújva egy kis juharszirup (ezek inkább egyfajta kis édességet adnak az amúgy natúr vaníliának).

VnV Liquids – Urban Bomber

VNV US BOM.png?lastmod=1621963821

Illat: édes és kekszes illata van, de se nem erős, se nem karakteres, így nehéz illatra bármit is mondani

Íz: az édeskés keksz dominál, erősen kiérezhető a natúr keksz (ez érezhető a legjobban) amit egy enyhe édesség kísér. A vanília a háttérben marad és itt is inkább csak komplexitást ad ennek az aromának.

Kokszolás

Hát ezért nyúlt pár nappal tovább a teszt, mint szerettem volna, ugyanis ezek az aromák nem akartak kokszolni.

Általánosságban elmondható, hogy csak enyhén édesek, így simán 40-45ml-t elmentek nálam 1 vattával és még akkor se barnultak, szóval simán mehetnek porlasztós kazánba is.

Összegzés

Abszolút prémium összetett ízek más, hasonló márkák árai alatt és rengeteg szériával: Tobacco series, Urban series, Signature series, Dessert Series, Fruit series, stb… Szóval várható, hogy rámegyek a többi típusra is, mert bejövős.

Vásárlás

Jelenleg 23 íz közül lehet választani, szóval nézzetek körbe, érdemes rápróbálni: https://theliquidcity.com/aroma/vnv-liquids