Izzadságszagú lett az új Taifun GT ONE

-

A Smokerstore az utóbbi időben kezd az újítások helyett inkább a régi sikereiből megélni. Ezt bizonyítja a Taifun GT3 újrakiadása és az új Taifun GT ONE is.

De nézzük kicsit az időrendet, hogy is alakult az elmúlt mondjuk 5 év. Először volt a GT3, majd ezt követte a GT4 és GT4S, utána jött a GX RDTA és végül a GTR RTA.

Taifun Gt One Mtl Rta Vaperz Ecigi Hirek Teszt Akcio Vape News Deal Review 4 1024x1024

Ebből a GT3 és a GT4/GT4S a mai napig nagyon mennek, folyamatosan keresik őket a különböző használt cuccos csoportokban és ezt látva a Smokerstore újra kiadta a Taifun GT3 (2021)-t, hogy még egy bőrt lehúzzon a siker cuccáról.

De amik az utóbbi években jöttek ki azok bár elég nagy lánggal indultak, de aztán szépen érdektelenségbe fulladtak, manapság már eladni egy Taifun GX-et vagy GTR-t nagyon nagy szívás, konkrétan a kutyát sem érdekli, ezért a Smokerstore most kicsit egy hibrid megoldással állt elő.

Taifun Gt One Mtl Rta Vaperz Ecigi Hirek Teszt Akcio Vape News Deal Review 2 1024x1024

Megfogták a GT ONE nevet ami az első GT kazán után remekül hangzik, hozzácsaptak egy GT2 szerű külsőt és végül a GT3 deck-jét (legalábbis ahhoz áll a legközelebb). Jah és mindezt €99-ért.

Taifun Gt One Mtl Rta Vaperz Ecigi Hirek Teszt Akcio Vape News Deal Review 3 1024x1024

Magyarra lefordítva, kiszámolták, hogy az embereknek melyik tankból mi jött be a legjobban, hozzá dobták az MTL hype-ot és beárazták úgy, hogy vigyék a népek, mint a cukrot.

A Taifun GT ONE amúgy 23mm-es átmérőt kapott amivel 4.3ml liquid-et tud tárolni. Alsó levegőzés és alsó töltés jellemzi, tehát a €99-s árért a lehető legegyszerűbb rendszert dobták össze.

Taifun Gt One Mtl Rta Vaperz Ecigi Hirek Teszt Akcio Vape News Deal Review 1 1024x1024

Összesen 6 féle levegőbetéttel kerül forgalomba:

  • 0.8mm
  • 1mm
  • 1.2mm (a csomagban jár mellé)
  • 1.5mm
  • 1.6mm(a csomagban jár mellé)
  • 1.8mm

Két levegőbetét ahogy látható jár majd mellé a csomagban a többiért további €5.9/db árat kell leszurkolnunk. Megjelenés most szeptemberben.

IDE ÉRDEMES EGY LÁJKOT DOBNOD