Az új Wotofo Profile PS RDA-ban te döntöd el mekkora legyen az ellenállás

-

Végre értelmet kezd nyerni, hogy a Wotofo miért csinálta 30mm-esre a Profile squonk mod-ját, hogy megalapozzon az új Profile PS RDA-nak.

Wotofo Profile Ps Dual Mesh Rda Vaperz Ecigi Hirek Teszt Akcio Vape News Deal Review 1 1024x373

Szóval az új Profile PS RDA több szempontból is nagy dobásnak számít a Wotofo életében. Elsősorban azért mert tényleg nagy lett, 28.5mm a kazán átmérője.

Másrészt, mert dual mesh RDA lett, azaz két darab mesh lapot tehetünk bele, amik nem lettek lekicsinyítve, normál méret és ugyanúgy a 6mm-es vattával kell majd őket kibélelni.

A képek alapján látható, hogy a mesh lapok alatt rugós maradt a vattatartó ami kényelmi szempontból elengedhetetlen. Plusz valljuk be, elég kegyetlenül néz ki a deck bevattázva.

Wotofo Profile Ps Dual Mesh Rda Vaperz Ecigi Hirek Teszt Akcio Vape News Deal Review 3 1024x427

Harmadrészt pedig, mert egyszerre 4 pin-t kapunk majd a csomagban, ugyanis mi magunk dönthetjük el mekkora is legyen a tekerések ellenállása. Hogy hogy a francba? Úgy, hogy a 4 pin-ből 2 sima és 2 squonké s azokon belül is az egyik soros, a másik pedig párhuzamos kapcsolásba köti a két “tekerést”.

Innen jött egyébként a kazán neve is, ugyanis a PS a Parallel és Series szavakat takarja, azaz párhuzamos és soros.

Azaz ha például a 0.3 ohmos mesh lapból teszünk bele kettőt, akkor párhuzamos kapcsolás esetén 0.15 ohm lesz az ellenállás. Eddig nincs újdonság. Viszont ha soros kapcsolásba tesszük, akkor 0.6 ohm.

Ez azoknak remek hír, akik két akkus mechákat használnak (soros kapcsolással, azaz 8,4V kimenő feszültséggel), mert ha az előző példánál maradunk, akkor ez a mecha 0.15 ohm ellenállásra 470W-ot tolna rá (ha tudna), míg 0.6 ohm esetén kb 115W-ot, azaz pont annyit amennyi kell annak a 2 mesh lapnak.

Wotofo Profile Ps Dual Mesh Rda Vaperz Ecigi Hirek Teszt Akcio Vape News Deal Review 2 1024x427

Végül pedig a deck méreteiről még annyit, hogy a leírás szerint akár 3ml liquid is elfér majd benne, olyan mély lesz a hely a vattának.

IDE ÉRDEMES EGY LÁJKOT DOBNOD