Sub ohm vagy RTA most a Hellvape Dead Rabbit R?

-

A Hellvape egy érdekes kísérletet folytat az új Hellvape Dead Rabbit R tankjával, ugyanis ember legyen a talpán aki eldönti, hogy ez most milyen tank.

Ami miatt kérdéses ez az egész az nem más, mint a Dead Rabbit R deck-je. Szóval van egy félbevágott porlasztószerű deck, amibe kb úgy kell építeni a mesh tekerést ahogy a Wotofo SMRT porlasztókat.

Hellvape Dead Rabbit R Rebuildable Mesh Tank Vaperz Ecigi Hirek Teszt Akcio Vape News Deal Review 1

Végül a Rebuildable Mesh Tank nevet adták neki amivel félig mesh tank lett, mert a mesh lábait le kell fogatni 1-1 csavarral, de közben nem RTA hanem “tank”, tehát porlasztós a megoldása, mert a vattázása és a mesh lap is benne teljesen porlasztós kivitel.

Hellvape Dead Rabbit R Rebuildable Mesh Tank Vaperz Ecigi Hirek Teszt Akcio Vape News Deal Review 2

Ami miatt személy szerint érdekesnek találom ezt a tankot az nem más, minthogy képes lesz-e a Hellvape ezzel a lépéssel átcsábítani a porlasztós DL felhasználókat, mert kb $3 lesz 10 darab mesh lap és 10 vatta hozzá vagy inkább a mesh RTA-s arcok a célpont, hogy legyen egy rohangálós tankjuk?

Maga a tank amúgy 25.5mm-es átmérővel és 5ml kapacitással rendelkezik és jelenleg csak a 0.2 ohmos kanthal mesh lap elérhető hozzá ami 50-60W között használható ami elvileg 15 mp alatt cserélhető.

Hellvape Dead Rabbit R Tank Easy To Build

A szettben amúgy gyárilag benne van minden ami kell a felújításhoz 5-5 mesh és vattalap, a felújító célszerszám és minden más cucc is. Utána külön lehet 10-es pakkban venni őket nevetséges $3-ért (kuponnal kb ennyi lesz a sourcemore-on).

Hellvape Dead Rabbit R Rebuildable Mesh Tank Vaperz Ecigi Hirek Teszt Akcio Vape News Deal Review 4

IDE ÉRDEMES EGY LÁJKOT DOBNOD