REVIEW OVERVIEW

Összesen

INFO

Származási hely: Anglia

Keverési arány: 100ml mellé 2 nicshot

Hűsítő vagy mentol: csak az Apple, Elderflower & Mint-ben

Kokszolás: 40ml+ / vatta

Porlasztós tankba ajánlott?: igen

IDE ÉRDEMES EGY LÁJKOT DOBNOD

Teszt: Ohm Boy – Volume II (shortfill)

Az Ohm Boy Volume II az egyik legszebb csomagolású liquid amit eddig láttam és ez a szépség győzött meg arról, hogy ki is próbáljam.

Az angol Ohm Boy itthon valamiért nem lett még akkora hype, pedig minőségre kenterbe veri az itthon ismert nagy gyártók többségét is.

Ez a gyártó bár angol, de az ízeket tekintve messze nem sorolható be a klasszikus £9.99-es kategóriába, már csak azért sem, mert dupla annyi a shortfill ára 😀

Ohm Boy Volume Ii 2 Vaperz Ecigi Hirek Teszt Akcio Vape News Deal Review 6 1024x341

Ízekben a Volume II széria az alábbi tagokból áll:

  • Pear, Apple & Raspberry (körte, alma és málna)
  • Cranberry, Apple & Raspberry (áfonya, alma és málkna)
  • Rhubarb, Raspberry & Orange Blossom (rebarbara, málna és narancsvirág)
  • Gala Apple, Elderflower & Garden Mint (alma, bodza és menta)
  • Valencia Orange & Passion Fruit (narancs és maracuja)
  • Sweetwater Grape & White Peach (észőlő és fehér barack)

Keverés

Shortfill lévén egyszerű, lepattintod a kupakot és a csőrös részét, 2 darab 10ml-es nic shot-ot beleöntesz (lehetőleg 70VG/30VG-set), felrázod, adsz neki egy kis időt amíg rendeződik és kész.

Azért ajánlott ebbe 70-30-as booster-t tenni, mert a liquid is 70-30-as és elég erős ízük van, nem kell neki több PG.

Ohm Boy Volume Ii 2 Vaperz Ecigi Hirek Teszt Akcio Vape News Deal Review 3

Rhubarb, Raspberry & Orange Blossom

Illat: A friss, nyáron kis műanyag dobozban kapható málna illat dominál, de érezhető, hogy valami kiegészíti amit külön nehéz megnevezni, mert annyira a málnát támogatja.

Íz: Képzeljetek el egy igazi prémium Pinkman-t, az összetevők kb azonosak csak itt bogyósok helyett málna van és a citrusos ízek helyett savanykás, savas narancs. A málna dominál és annyira jó málna van benne, hogy kérdés nélkül kiérezhető a rendes íze, eszméletlenül hozza az igazi gyümölcs ízét és illatát. A narancs pedig ezt a savasságával és enyhe savanykás ízével remekül kiegészíti.

Mint a Pinkman esetén, csak itt az ízeknek tényleg van egy mélységük és karakterük, nem csak piros bogyos + citrus félék, hanem konkrétan málna és narancs és ezt vakon meg is lehet állapítani.

Ohm Boy Volume Ii 2 Vaperz Ecigi Hirek Teszt Akcio Vape News Deal Review 1

Valencia Orange & Passion Fruit

Illat: Itt valami édeskés narancsos cukorka illata van.

Íz: Nagyon erős és karakteres íz, olyan bal horgot küld arcba, hogy eszméletlen. A fő íze a narancs, annak savasságával együtt, ez mind ízben megmutatkozik, mind pedig abban, hogy alig 1 óra alatt meg tud enni egy PC palástot.

Ezt a fantasztikus narancsot egészíti ki egy elnyomott kis maracuja. A maracuja íze kevésbé jelenik meg, inkább kiegészíti a narancs ízét, ugyanis rendkívül jól ellensúlyozza a narancs savasságát.

Ohm Boy Volume Ii 2 Vaperz Ecigi Hirek Teszt Akcio Vape News Deal Review 2

Apple, Elderflower & Garden Mint

Illat: Bodzaszörp se több se kevesebb, pont az.

Íz: Ezzel is belenyúltam a tutiba. Az íze elsőre olyan, mint amikor hipszter éttermekben kínálgatnak a kézműves szörpökkel és kérsz egy mentás bodzásat. Mentás bodza (nem hűs, hanem menta ízű) szörp. Ez a két íz remekül passzol egymáshoz és nagyon jó aromákat is használtak hozzájuk. A bodza édes, a menta ad neki egy kis plusz különlegességet és mint a legjobb szörpök csúszik lefelé.

Az alma eléggé a háttérben marad, néha csak bevillan egy kis halvány almalé íz de sokkal inkább csak azért került bele, hogy a két főszereplő, a bodza és a menta jobban kiemelődjenek.

Kokszolás

Meglepő, de hiába édesek és erős, karakteres ízek, simán elmennek 40ml-t vattacsere nélkül, szóval lehet tolni porlasztós tankba is.

Összegzés

Zseniális cucc, mivel 30%-os kedvezméányt havonta osztogatnak a Kumulusvape-n, ezért az akciós kb 5600 Ft-os ára egy 120ml-es shortfill-ért nagyon megéri.

Ha valaki költséghatékonyabb lenne, akkor itthon is láttam már boltokban 30ml aroma formájában, amiből 150ml jön ki és 4000 Ft volt az ára.

Szóval engem annyira elvarázsolt, hogy itt nincs kérdés az 5 csillagra.