MTL porlasztókkal támad a Hellvape x Wirice Launcher Mini

-

A Hellvape és Wirice Launcher tankja elég új módot talált arra, hogy kényelmesebb legyen a porlasztócsere és ezt most a Mini-vel az MTL-esek is kipróbálhatják.

Hellvape Wirice Launcher Mini Mtl Tank Vaperz Ecigi Hirek Teszt Akcio Vape News Deal Review 2 1024x565

A Launcher Mini megoldása rendkívül érdekes. Szóval van egy tankunk aminek a drip tip-je alatt van egy letekerhető kis perem. Ha ezt kitekerjük és kihúzzuk, akkor alul egy rugó kiemeli a porlasztót és elzárja a léellátást. Ezután pedig nincs más dolgunk, mint fejjel lefelé fordítva kidobni a régi porlasztót és betenni a benedvesített, újat.

Hellvape Wirice Launcher Mini Mtl Tank Vaperz Ecigi Hirek Teszt Akcio Vape News Deal Review 1 1024x378

Próbáltam az eredeti Launcher tankot és ez a megoldás rendkívül kellemes, nem kell a liquid-es porlasztóval szórakozni, kezet mosni, stb.. csak kitekered kukába ki és mehet bele az új.

Persze hátránya is van, ugyanis bár a tank 23mm-es átmérőt kapott a kapacitása csak 3ml ami nagyrészt amiatt van mert ennek a rugós megoldás sok helyet elvisz.

Két dolog miatt tűnik még nagyon bizalomgerjesztőnek ez a tank: az egyik a levegőzése, a másik a porlasztók amik készültek hozzá.

A levegőzése elég tág határok között állítható, mert elég sok opció közül lehet választani:

  • 0.8mm
  • 1mm
  • 1.2mm
  • 1.5mm
  • és van egy 1.7mmx6.2mm-es nyílás ami kb 3.5mm-es lyuknak felel meg.

Ezek alapján nem csak szűk MTL-re, de egy kellemesen levegős szűk DL-re is számíthatunk bár az utóbbira csak kicsit később.

Hellvape Wirice Launcher Mini Mtl Tank Vaperz Ecigi Hirek Teszt Akcio Vape News Deal Review 5

Ennek oka, hogy első körben két porlasztóval készül a Hellvape és a Wirice. Az egyik egy 1.2 ohm-os (8-13W) kanthal porlasztó klasszikus tekeréssel, a másik pedig egy 0.7 ohm-os kanthal mesh porlasztó (14-18W) amik a szűk és a levegős MTL felhasználást fedik le.

Ami még meglepett, hogy a porlasztók meglepően jó áron kerültek a webshop-okba, 3 darab kb $5-os áron lesz kapható.

Hellvape Wirice Launcher Mini Mtl Tank Vaperz Ecigi Hirek Teszt Akcio Vape News Deal Review 4 1024x529

IDE ÉRDEMES EGY LÁJKOT DOBNOD