Mi ez a brutál levegőzés a Vandy Vape Pyro V4-ben??

-

A Vandy Vape lerántotta a leplet az új DL RDTA-járól a Pyro V4-ről, így erős a gyanúm, hogy ezzel együtt a Mato szériát el is fogják kaszálni.

Kezdjük egy kis történelmi áttekintéssel, hogy hogyan alakult külsőségekben a Vandy Vape Pyro szériája:

A deck is hasonlóan csak minimális ráncfelvarrásokat kapott ugyanis megmaradt végig a postless single / dual coil deck ahol egyedül a V3-nál kezdtek alakítani a levegőzésen és a korábbi oldalsó levegőzést lecserélték egy alsóra.

Vandy Vape Pyro V4 RDTA

Aztán most a V4 RDTA felülírta az eddigi visszafogott deck-ről kialakult képet egy brutális honeycomb mintás közel 180 fokos levegőzés alakítja át teljesen.

Vandy Vape Pyro V4 Rdta Vaperz Ecigi Hirek Teszt Akcio Vape News Deal Review 6

Láthattunk hasonló félköríves levegőzést, pl a Dovpo Blotto is 172 fokos levegőzést kapott nyílván egy másik deck-el, de nagyjából hasonló élményre lehet számítani itt is csak levegősebb kivitelben.

A tank egyébként 25.5mm-es átmérővel és 5ml kapacitással rendelkezik és úgy néz ki, hogy ebből a verzióból lehet, hogy kihagyják a squonk lehetőséget. Squonk pin is lesz hozzá, köszi az infót Fazekas Gábor!

Vandy Vape Pyro V4 Rdta Vaperz Ecigi Hirek Teszt Akcio Vape News Deal Review 8

Tölteni oldalról lehet. Miután levettük a cap-et láthatóvá válik az oldalán látható kis töltőnyílás is ami nem tűnik a legkényelmesebb megoldásnak, illetve mintha Gorilla flakonok kis csőrére lenne tervezve.

Vandy Vape Pyro V4 Rdta Vaperz Ecigi Hirek Teszt Akcio Vape News Deal Review 9

Végül pedig a 810 drip tip marad ahogy a korábbi verziókban is és a squonk kérdésre pedig remélhetőleg az első review-k során fény derül.

IDE ÉRDEMES EGY LÁJKOT DOBNOD