Itt az első dual coil Boro RBA, a Susco Kerch

-

A Susco neve onnan lehet ismerős, hogy a Fishbone Mods-nak a Tuboro cső Boro modjából volt ilyen verzió, de a Kerch RBA-val mélyebbre mennek.

A Susco Kerch tudtommal az első olyan Boro RBA amelyiket lehet dual coil is használni, így a kis kazántér miatt ez elég jól is hangzik.

Az RBA használható egyébként single és dual tekerésekkel is, nyílván az előbbi esetében nagyobb tekerések is elférnek majd, míg dual-ban a korlátozott kazántér méretek miatt jobban meg kell választanunk milyen huzallal is akarunk dolgozni.

A liquid a tekerés vagy tekerésekhez oldalról 1-1 hatalmas nyíláson keresztül jut el, így ha single-be használná valaki, akkor érdemes minimum 3mm-es belső átmérővel dolgoznia.

Susco Kerch Rba Boro Billet Box Vaperz Ecigi Hirek Teszt Akcio Vape News Deal Review 1

Tekerése, ahogy az GrimmGreen videóban is látható, 1 tekerés esetén eléggé fájdalmas, ugyanis a bekötőoszlopokba a tekerést felülről kell tenni, majd a tekerést lehúzni a kívánt magasságba.

A levegőzése 1 nagy lyuk ami ránézésre olyan 4mm-es lehet (publikus infót nem találtam eddig róla) ami single-ben tökéletes, dual coil esetében pedig kérdéses, hogy mennyire jó / használható.

GrimmGreen review

Susco Kerch dual coil tekerés

IDE ÉRDEMES EGY LÁJKOT DOBNOD