Kezdőlap Hírek Verhetetlen áron dobta piacra a Vandy Vape a Pulse AIO kit-et

Verhetetlen áron dobta piacra a Vandy Vape a Pulse AIO kit-et

833

Tudom, hogy rengetegen vártatok a pillanatra, amikor is végre előrendelhető lett a Vandy Vape Pulse AIO, a saját budget Billet Box-uk.

Az ára pedig nagyon eltalált lett, postával is kijön kb 20.000 Ft-ból és ráadásul nem is egy kis szettről van szó.

De kezdjük is az elején. A Vandy Vape Pulse AIO is egy olyan Boro tankos szett, ahol a lényeg, hogy a megszokott 510 csatlakozó megoldás helyett a mod belsejébe kerülnek a tankok.

Vandy Vape Pulse Aio Boro Vaperz Ecigi Hirek Teszt Akcio Vape News Deal Review Mai4 1024x393

A Pulse AIO a Boro tankokra tette le a voksát, így minden Boro tankkal elvileg kompatibilis. 21700/20700/18650 akkumulátorokkal kompatibilis és max 80W teljesítmény hajtható ki belőle.

Ami kicsit bizonytalanná tesz, hogy nem írják sehol, hogy mennyi a max kimenő feszültség amit le tud adni és ez a múltban már okozott párszor kellemetlen meglepetéseket. Elég ha csak a Voopoo Drag X Plus-ra gondolunk.

Vandy Vape Pulse Aio Boro Vaperz Ecigi Hirek Teszt Akcio Vape News Deal Review 2

Említettem, hogy hatalmas a szett, hát a megszokotthoz képest az, ugyanis nem elég, hogy jár hozzá gyárilag egy VVC porlasztókat fogadó tank, de a Vandy Vape megcsinálta a saját Boro tankját is, a Vessel RBA-t.

A Vessel RBA egy abszolút szűk DL tank, amiben a levegőzés leginkább a Blotto RTA-ra emlékeztet, mert közel 180 fokban körbeöleli a tekerést.

Vandy Vape Pulse Aio Boro Vaperz Ecigi Hirek Teszt Akcio Vape News Deal Review 1

Külön tetszik benne, hogy úgy tervezték meg, mint a Vapesnail / CEO / EVL Alien / stb… tankokat, azaz a tank felső szekcióját simán és cseppmentesen le lehet venni a deck-ről, mint egy RDA vagy bajonettzáras RTA esetén.

A tank a 4 bekötőpont ellenére is single coil és meglepő, de most nem valami durva clapton-t ad a gyártó, hanem 24GA-s tekeréseket (kb 0.5mm vastag), full old-school feelingem is van tőle.

A Vessel RBA alján van a levegőzés állító, így betétek nélkül szabadon lehet belőni a szintet amire vágyunk.

Sourcemore-on már előrendelhető és kaptam hozzá kupon kódot is.

Link: https://www.sourcemore.com/vandy-vape-pulse-aio-kit.html

Kupon kód: PAIOK

Kuponos ár: $56.99