REVIEW OVERVIEW

Megjelenés
Minőség
Tudás
Íz
Tekerés / vattázás
Ár / érték arány

IDE ÉRDEMES EGY LÁJKOT DOBNOD

Teszt: Vandy Vape Pulse AIO

Vaperz.hu Youtube csatorna

A tesztekről készült videók előbb kerülnek ki a Youtube csatornámra, mint írott formában az oldalra, így ha szeretnéd elsők között látni őket, akkor érdemes feliratkozni rá.

A Vandy Vape Pulse szériája nem véletlenül lett mainstream termék, megfizethető és kínai mércével jó cuccok és ilyen lett a Boro mod-juk a Pulse AIO is.

Felvezető

A Vandy Vape az egyik legnagyobb mainstream mod és tank gyártó, így számukra megkerülhetetlen volt az, hogy az utóbbi 2 évben egyre inkább a tömegcuccok piacára is kezd betörni a Boro őrület.

A Boro tankokat a Billet Box-okhoz gyártották legelőször, majd mivel rengeteg gyártó készített hozzá saját tankokat, így egyfajta platformmá nőtte ki magát. Már rengeteg mod van ami Boro kompatibilis és rengeteg tank is.

Az ár volt a kulcs kérdés, ugyanis az átlag Boro mod €300-tól indul és a tankok is jellemzően €100 felett vannak ezért is nagy szó, hogy ezt a Vandy Vape megcsinálta 20.000 Ft kisker árért.

A szett egyébként elég nagy itt, így a mod mellé jár egy remek szűk DL tank is, a Vessel RBA és a Vandy Vape VVC porlasztóit fogadó Vessel tank is (ami pedig MTL-től szűk DL-ig használható).

Használat, tekerés, vattázás, stb…

Összegzés

Ismertek, szeretek hibákat találni, de itt nehéz dolgom volt. 20.000 Ft postával a Sourcemore-on, de erről majd a teszt végén. Szóval ennyiért kapunk egy Boro mod-ot, egy RBA-t ami remek ízeket produkál és kb 3mm-esnek megfelelő levegőzésével a szűk DL arcok imádni fogják. Illetve egy porlasztós tankot és egy csomó kiegészítőt.

A chip is teszi a dolgát, VW, TC (Ni, Ti, SS), VV és Bypass módokat is tud, szóval itt sem spóroltak és itt már csak hab a tortán, hogy 21700-as akkumulátorral is lehet használni.

Egyedüli negatívumként az ajtókat tudom felhozni. Nem lötyögnek, de mivel ívesek, ezért tudnak nyikorogni ha pont ott fog rá az ember. Illetve mivel egy kezdő Boro szett – azaz olyanoknak ajánlott akik most kóstolnának bele ebbe vagy szeretnének egy olcsó szettet – ezért jobb lett volna ha a lefogató gyűrű helyett egy integrált drip tip-et tettek volna bele.

Thumbs Up Regular

Pros

  • Verhetetlen ár
  • Nagyon jó levegőzésű és ízű RBA
  • Rengeteg kiegészítő
  • 21700 kompatibilis
  • A liquid szint a transzparens verzióknál a hátlap levétele nélkül is látszik
  • Pár dolláros áron rengeteg kiegészítő kapható hozzá (panelek, gombok, stb…)
  • A chip VW mellett TC, VV és Bypass módokat is tud
Thumbs Down Regular

Cons

  • A fedlapok tudnak nyikorogni
  • A lefogató gyűrűt érdemes integrált drip tip-re cserélni

Vásárlás

A Sourcemore-on $56.99-ért kapható a PAIOK kupon kóddal: https://www.sourcemore.com/vandy-vape-pulse-aio-kit.html