REVIEW OVERVIEW

Minőség
Megjelenés
Tudás
Kényelem
Tekerés / vattázás
Kiegészítők
Ár / érték arány

IDE ÉRDEMES EGY LÁJKOT DOBNOD

Teszt: Cthulhu Mod AIO Box

Vaperz.hu Youtube csatorna

A tesztekről készült videók előbb kerülnek ki a Youtube csatornámra, mint írott formában az oldalra, így ha szeretnéd elsők között látni őket, akkor érdemes feliratkozni rá.

A Boro hype-ot a megfizethető középkategóriás termékeiről ismert Cthulhu Mod sem hagyhatta ki, így bedobták a Cthulhu AIO Box-ot ami év végén lesz kapható.

Felvezető

Most is elmondom kezdetnek, hogy mi is az a Boro, mert sokan még nem ismerik és ez fontos, hogy megérthessük magát a szettet.

A Boro tankot a Billet Box Vapor csinálta meg a saját AIO mod-jához réges régen. Azóta viszont a Boro már nem csak egy tank, hanem egy platform, azaz sok másik gyártó is csinál RBA-kat Boro mod-okhoz vagy épp Boro tankokkal kompatibilis mod-okat.

Cthulhu Rba Aio Box Boro Vaperz Ecigi Hirek Teszt Akcio Vape News Deal Review 5 1024x576
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Lényegében tehát egy olyan elterjedt megoldás lett, mint pl az 510 csatlakozós tankok az utóbbi években. Amúgy kettő elterjedt ilyen megoldás van, az egyik a Boro, a másik pedig a DotMods féle DotAIO. Ezek a saját típusukon belül 99%-ban kompatibilisek egymással.

A Cthulhu Mod pedig híres arról, hogy jó anyaghasználattal jó termékeket gyártson, anno 6 éve volt egy Cthulhu Mod V2 RTA-m, amit a mai napig visszasírok, de azóta folyamatosan adják ki a minőségi aluminium mod-okat és a főleg MTL tankokat.

Cthulhu Mods Boro Mod Vaperz Ecigi Hirek Teszt Akcio Vape News Deal Review 3 1024x576

Szóval van rutinjuk már mind a mod-ok, mind pedig a tankok gyártása terén, így az AIO Box szettben mind a kettőt meg is tudták mutatni.

Használat / tekerés / vattázás

Összegzés

18650-es akkumulátort fogad és emiatt nagyon kicsi és könnyű lett és nagyon jó a fogási élménye az aluminium testnek köszönhetően. A benne lévő RBA (nem az 520 tank jár hozzá, az külön vásárolható meg) egyszerű, GTA kialakítású, azaz magasabban van mint a legtöbb tankban és kayfun stílusú deck egyszerűvé teszi a tekerését.

A tankot leginkább MTL felhasználásra javaslom, mert bár 3mm-es a levegőlyuk a tekerés alatt, de valójában csak 2.6mm-es levegőzést tud adni az alsó pin szűkebb lyukai miatt.

Amit pedig még kiemelnék, hogy kapásból integrált drip tip jár hozzá, azaz nagyon egyszerű a tank kiszedése, nem kell hozzá egy plusz szerszám, hogy kilazíthassuk.

Végül pedig a negatívumok. Sajnos a mod ajtajai (legalábbis nálam) mindkét irányba tudtak mozogni és oda is tudták csípni a szakállam használat közben. A hírek szerint ez a második batch-ben már javítva lesz.

Thumbs Up Regular

Pros

  • Az egyik legkisebb 18650-es Boro mod
  • Alig 112g a súlya tankkal és akku nélkül
  • VW mellett ott van benne a VV, TC és Bypass mód is
  • Nagyon jó fogású alumínium ház
  • RBA fej, Nautilus pori fej és MTL pinek már alapból a csomagban
  • Kayfun deck-es RBS, könnyű használattal
  • Integrált drip tip
Thumbs Down Regular

Cons

  • Idegesítő a led-es gomb megvilágítás (kikapcsolható)
  • Lötyögnek az oldalpanelek (ez állítólag a 2. batch-től javítva lesz)
  • Lehetett volna tényleg 3mm-es a levegőzése