Igazi old school feelinget hoz a Timesvape Honor RDA

-

spot_imgspot_img

Szeretem amikor egyes gyártók kicsit visszanyúlnak az időben és a régi vonásokat hozzák vissza, mint a Timesvape Honor RDA.

Nem ő az első aki retro feelingben utazik az utóbbi időben, felhozhatnám példának a Vaping360-nál az év RDA-ja címet elnyerő Nitrous RDA-t vagy a Grimm Green féle Type Two RTA-t is.

Timesvape Honor Rda Dual Coul Vaperz Ecigi Hirek Teszt Akcio Vape News Deal Review 1 1024x699

Az old-school jelentése tehát ebben az esetben az, hogy a régi szűkebb DL időket idézik dual coil módon (a Nitrous eredetileg single coil volt, tudom).

A Honor RDA első ránézésre nem túl különleges, egy 24mm-es RDA tömzsi testtel, ebből rengeteg van a piacon, viszont az ami belül van már kevésbé elterjedt.

Ugyanis a Honor RDA kezdés képen kapott egy négyzet alapú deck-et, így biztos nem fog rossz helyre forogni az RDA, valamint egy 26mm-es szépséggyűrűt. A 26mm-es gyűrűt mondjuk nem értem, mert ezt az RDA-t nem hinném, hogy 50W fölé fogják tolni.

A lényeg viszont az, hogy a csomagban 3 féle cap lesz hozzá:

  • ezüst cap 6 darab 1mm-es levegőzéssel (2.45mm-es levegőlyuknak felel meg)
  • fekete cap 8 darab 1mm-es levegőlyukkal (2.8mm-es levegőlyuknak felel meg)
  • PEI cap 16 darab 1mm-es levegőlyukkal (4mm-es levegőlyuknak felel meg)

A deck érdekessége, azon kívül, hogy négyzet alapú az, hogy egy, a régi Velocity deck-ekre hasonlító megoldást alkalmaz, kombinálva a modern megoldásokkal, azaz a levegőzése nem alsó, hanem 45 fokos, illetve kapott egy honeycomb (méhsejt) mintás tetőt is, hogy még lágyabb legyen a gőz.

A másik, hogy squonk RDA-ként is lehet használni és emiatt a tekerés magasan van, mert alá tettek egy átkozottul mély vattaárkot ami elég nagy puffert fog biztosítani.

Elvileg MTL és szűk DL-re lesz jó, azaz lehet, hogy a levegőzése szűkíthető lesz, tehát például az ezüst cap-et el lehet majd forgatni és mondjuk levegős MTL-t kihozni belőle (oldalanként 1-1 lyukkal már olyan 1.40mm-es levegőlyuknak felelne meg). Az lenne aztán az igazán old-school megoldás két kis mondjuk 0.3-as Ni80 tekeréssel.

Megjelenési idő és ár még kérdőjeles, de tuti nem lesz drága.

IDE ÉRDEMES EGY LÁJKOT DOBNOD