A Lost Vape Thelema Solo a bizonyíték, hogy van ott még lehúzható bőr

-

spot_imgspot_img

A Lost Vape nagyon ráérzett arra, hogy kisebb változtatásokkal jó értékesítéseket csináljanak, ilyen volt a múltkor a Thelema Quest és most ilyen a Thelema Solo is.

Elég sok Lost Vape mod-om volt már az utóbbi években, Therion-ok, Furyan, Centaurus, Thelema, Thelema Quest, stb… és valahogy mindig visszatértem ehhez a márkához.

Lost Vape Thelema Solo Quest 100w 21700 Vaperz Ecigi Hirek Teszt Akcio Vape News Deal Review 1 1024x461

Mindegyiknek volt valami kis mumusa, a Therion kopott (mindegyik darab máshol 😀 ), a Centaurus a félregravírozást szívta meg, a Thelema Quest oldalajtaja nálam lötyögött (nem mindenkinél) de valahogy még így is jó deal volt lecsapni 1-1 példányra.

Ilyennek tűnik a Thelema Solo is, ugyanis a keret, a C-panel ahogy ők hívják marad a régi, azaz a masszív fém keret, amire mágnesesen rácsúszik a hátlap. Illetve, hogy jó áron legyen marad a Quest chip is, ami pedig a piacon mostanság az egyik legjobb deal (főleg mióta a Vaporesso már nem erőlteti az Axon chip-ek régi genecárióit, amik még tudtak TC-t).

Lost Vape Thelema Solo Quest 100w 21700 Vaperz Ecigi Hirek Teszt Akcio Vape News Deal Review 2 1024x500

Szóval már előre lehet tudni, hogy nagy gubancok nem lehetnek vele, mert bevált alkatrészekkel dolgoznak. Ráadásul itt az ajtóval is kevésbé lehet majd lötyögős probléma, ugyanis ez nem az olcsóbb átlátszó ajtókkal kerül piacra, hanem a klasszikus masszív verziókkal.

Lost Vape Thelema Solo Quest 100w 21700 Vaperz Ecigi Hirek Teszt Akcio Vape News Deal Review 3 1024x466

De mit is kapunk majd?

  • maximum 100W teljesítményt
  • 21700/20700/18650 akkumulátorokkal lesz használható
  • Quest 2.0 chip, azaz előfűtést, TC-t, és amit csak akarunk
  • max 28mm-es tankok férnek fel rá lelógás nélkül

Januárban fog érkezni és olyan $35-40-os áron lesz kapható!

IDE ÉRDEMES EGY LÁJKOT DOBNOD