Wotofo Recurve V2 RDA, így kell megújítani egy legendát

-

spot_imgspot_img

A Wotofo Recurve RDA-ja évekkel ezelőtt megkerülhetetlen volt, tömegek szerették a hátrányai ellenére is és pont ezekre figyeltek oda a V2-nél.

Ahogy nemrég pár haverommal dumáltunk róla, a Recurve RDA nagyon jó volt még annak ellenére is, hogy annyira kicsi puffere volt, hogy a tűz gombot és a squonk palackot egyszerre nyomva lehetett jól használni. 😀

Wotofo Recurve V2 Rda Vaperz Ecigi Hirek Teszt Akcio Vape News Deal Review 1 1024x427

Aztán sok víz lefolyt a Dunán, a Wotofo más irányokba is fejlesztgetett és most úgy néz ki összeérnek a szálak és az utóbbi évek tapasztalatait egybegyúrva újul meg a Recurve RDA.

A Recurve V2 ugyanis nem más, mint a klasszikus Recurve formája, az SPRNT RDA megoldásai megszórva egy adag újdonsággal, mint például a kazántér szűkítő betétek.

Wotofo Recurve V2 Rda Vaperz Ecigi Hirek Teszt Akcio Vape News Deal Review 2 1024x427

De kezdjük is az elején, mik a főbb változások?

  • 24mm helyett 24.6mm- lett az átmérője
  • már nincs single és dual verzió, hanem egy van mindkét célra
  • kaptunk single és dual kazántér szűkítőket
  • használható 2 db 3mm-es, 1 db 3mm-es és 1 db 5mm-es tekeréssel is
  • levegőzése a szűk DL-től egészen a 80W-os DL-ig lefedi az igényeket

A kazántér szűkítők nekem bejönnek, mert ez a megoldás már működött a Nitrous RDA esetében is (ott külön cap volt ha single-ben és külön ha dual-ban használtad). Összefoglalva azért jók, mert a kisebb kazántérrel jobban kijönnek az ízek és más méret kell 1 és 2 tekeréshez is.

A deck megújult, most épp postless irányba vitték el és a deck alatt lévő részből csináltak egy nagyobb puffert ahol konkrétan 2ml liquid elfér, tanulva az első generáció hiányosságából.

A levegőzés soronként állítható, ami mondhatnám, hogy az SPRNT RDA-ból jön, mert ott használta a Wotofo, de inkább a Drop RDA megoldására emlékeztet. Ezzel a megoldással elég tár határok között állítható a levegőzés és a szűkebb DL rajongóknak se kell majd szomorkodniuk.

Bolt

Kuponos ár

Kupon kód

Link

$19.99

WRV2

$22.99

WRV2

IDE ÉRDEMES EGY LÁJKOT DOBNOD