A Damn Vape is hoz egy szűk DL RTA-t, az Atemporal-t

-

spot_imgspot_img

A tavaszra előreláthatólag elég sok szűkebb DL RTA fog kijönni, aminek az egyik első példánya a Damn Vape Atemporal.

De ha már így bedobtam, akkor jelzem, hogy lesz még pár hónapon belül single coil Hellvape tank is, illetve a Nitrous-ból is lesz RTA ami hasonló paraméterekkel rendelkezik (és valószínűleg az is Damn Vape gyártmány lesz). Ennyit a spoilerekről.

Damn Vape Atemporal Rta Vaperz Ecigi Hirek Teszt Akcio Vape News Deal Review 1 1024x639

Az Atemporal RTA 24mm-es single coil RTA, kellemesen szűk levegőzéssel, szimpatikus deck kialakítással, bajonett záras rögzítéssel és felső töltéssel.

Három féle méretben lesz használható: 2ml a TPD kedvéért, egyenes palásttal és toldóval 5ml, bubis palásttal és toldóval 6.5ml kapacitás lesz elérhető.

A tank egyedisége a deck-je lett, ugyanis az hasonló megoldással készült, mint a Reload S RTA (Ádám észrevétele), csak itt nem lesz alsó levegőzés, hanem egy oldalsó döntött megoldást kap, viszont itt bevezettek egy liquid visszaáramlási rendszert.

Damn Vape Atemporal Rta Vaperz Ecigi Hirek Teszt Akcio Vape News Deal Review 3 1024x533

Ez a rendszer lényegében úgy működik, hogy a vattát a liquid felülről éri, mint a Haar vagy a Gobby RTA esetében, viszont a kazántérben keletkező kondenzáció alul összegyűilk és 1-1 lyukon keresztül visszajut a vatta aljához ami felszívja és elvezeti.

Végül pedig a deck másik érdekes pontja a tekerések lefogatása. Itt is döntött a lefogató, viszont oldalról kényelmesen be lehet tenni a tekerés lábait és utána egy rugós lefogató elég nagy felületen leszorítja, így biztosan nem fog tudni kicsúszni.

IDE ÉRDEMES EGY LÁJKOT DOBNOD